Segédletek - FAP anyagok

FAP: letölthető szakmai segédletek és kiadványok

A Magyar Mérnöki Kamara minden évben ún. feladat alapú pályázatot ír ki a szakmai tagozatok részére, hogy a gyakorló mérnökök munkáját segítő segédleteket, korszerű, innovatív ismeretanyagokat bemutató kamarai kiadványokat készítsenek. A pályázatok eredményeként létrejövő szakmai anyagokat a kamara a tagjai számára letölthető formában teszi közzé.

Tovább a segédletekhez >>>

FONTOS: A letöltéshez az e-Mérnök rendszerbe való bejelentkezés szükséges. A sikeres bejelentkezés után a rendszer néhány másodpercen belül automatikusan a segédletek listájára irányítja Önt.

Aki még nem adta meg ügyfélkapu bejelentkezési adatait, kérjük, hogy küldje meg a személyi igazolványán szereplő „viselt nevét” és az ügyfélkapu rendszerben regisztrált email címét az e-mernok@mmk.hu címre. (Ha nem rendelkezik ügyfélkapuval, abban az esetben szintén az e-mernok@mmk.hu címen tud email cím és jelszó alapú hozzáférést kérni.)

A jelenleg elérhető segédleteket és útmutatókat, azok rövid leírásával együtt, bejelentkezés nélkül is megtekintheti ebben a listában: elérhető dokumentumok

Felhívjuk a figyelmet, hogy a letölthető segédletek és tanulmányok a Magyar Mérnöki Kamara szellemi tulajdonát képezik. Egészben vagy részben, nyomtatott formában, elektronikus úton, vagy bármely más módon való sokszorosításuk, közzétételük vagy terjesztésük a Magyar Mérnöki Kamara kifejezett, írásos hozzájárulása nélkül tilos és jogi eljárást von maga után.

 

Megvásárolható kiadványok, könyvek

A Magyar Mérnöki Kamara és a Mérnöki Kamara Nonprofit Kft. gondozásában elérhető kiadványok megvásárolhatók nyitvatartási időben az Magyar Mérnöki Kamara (1117 Budapest, Szerémi út 4., I. emelet) és a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara (1117 Budapest, Kaposvár utca 5–7., földszint) székhelyén. További részletekért, illetve a megvásárolható kiadványok listájáért kattintson a  https://mmk.hu/tagjainknak/segedletek/kiadvanyok oldalra.