márc.
01

ÉMI: Legyen a munkatársunk![2021.03.01]

A hozzánk csatlakozó szakembereket (mérnököket és technikusokat) sokrétű, érdekes feladatok várják, ezért a szakmai fejlődés garantált. Tapasztalt munkatársaink támogatása mellett lehetőségük nyílik megismerkedni a legújabb, legkorszerűbb építési termékek és technológiák rendkívül széles skálájával, szerepet vállalva ez által az iparág fejlesztéséhez.

ÉMI

 

Az ÉMI Nonprofit Kft. az építésügy, ill. az építésügy minőségpolitikájának legjelentősebb szellemi központja, tevékenységünk az építő- és építőanyagipar egész területére kiterjed.

Vizsgálattal, ellenőrzéssel és tanúsítással közreműködünk az építési termékek megfelelőség igazolásában. Szakértői és tanácsadói tevékenységgel támogatjuk az építési szakterület résztvevőit. Vizsgálatokkal, kísérletek elvégzésével, tanulmányok készítésével segítjük az építőipari vállalkozásokat az építőipari termékek és technológiák fejlesztésében.

Munkatársaink hozzáértése és képzettsége a nemzetközi követelményeknek is megfelel.

Leendő munkatársaink megtanulják és használják az építési termék- és vizsgálati szabványokat. Kapcsolatba kerülnek az építési termékek gyártóival, forgalmazóival, importőreivel, felhasználóival. Módjuk van kutatás-fejlesztési projektekben részt venni, tudományos munkát végezni.

Szakterületeink:

- Épületszerkezetek
- Tartószerkezetek
- Magas- és mélyépítés
- Mechanika
- Épületgépészet
- Építéskémia
- Nukleáris létesítmények vizsgálata
- Építéstechnikai tűzvédelem
- Aktív tűzvédelem: tűz- és füstjelző rendszerek vizsgálata

további információk az ÉMI oldalán találhatók!