júl.
29

TRENECON álláskeresés [07.29.]

A TRENECON Tanácsadó és Tervező Kft.  közlekedési, környezetvédelmi, területfejlesztési projektek előkészítésével foglalkozó, 20 éve piacon lévő, dinamikusan fejlődő középvállalkozás.

 

Magasan képzett munkatársaink sokéves tapasztalattal rendelkeznek többek között a közlekedéspolitika és a közlekedés ágazat fejlesztési dokumentumainak, programjainak kidolgozásában, valamint a projektek előkészítésében. Kollégáink szaktudása cégünket a hazai közlekedéstervezés egyik vezető szereplőjévé emelte.                                                                    

Közlekedési ágazatunk bővülő feladatainak ellátásához az alábbi pozíciók betöltésére keresünk munkatársakat.

Trennecon logo
 1. Közlekedésmérnök
  Út, vasút és városi közlekedéstervezési feladatok ellátása.
 1. Közúttervező mérnök
  Útépítési tervezési feladatok, utak és közlekedési területek, valamint a kapcsolódó közlekedési létesítmények tervezése a koncepcionális szinttől a kiviteli tervekig.
 1. Vasút pályatervező mérnök
  Vasútépítési tervezési feladatok, vasúti pálya és a kapcsolódó közlekedési létesítmények tervezése a koncepcionális szinttől a kiviteli tervekig.
 1. Felsővezetéktervező mérnök
  Vasútépítési feladatokhoz kapcsolódó felsővezetéktervezési feladatok ellátása a koncepcionális szinttől a kiviteli tervekig.
 1. Közműtervező mérnök
  Út- és vasútépítési feladatokhoz kapcsolódó közműtervezési feladatok ellátása a koncepcionális szinttől a kiviteli tervekig.

További információkat a cég oldalán találhat az érdeklődő: http://trenecon.hu/contact.html