máj.
22

Mérnökállások

A Magyar Mérnöki Kamara új könyvtárában az álláskeresők és állást, állásokat kínálók számára ad leherőséget a kapcsolatfelvételre.
Az elmúlt időszakban egyre több alkalommal keresték meg munkatársainkat, hogy hogy tudnak lehetőséget találni új munkatársak megszólítására, akár állandó munkatársként, akár egy-egy határozott idejű projektfeladatban való becsatlakozásra.
Ezzel a hirdetési lehetőséggel azknak a kis- és középválllakozásoknak kíván a Kamara segítséget nyújtani, akik támaszkodva a kamarai tagságra széles, de szakmai szempontból zárt és elismert körben szeretnék új munkatársaikat megtalálni.

Az építőipar területén tapasztalható hatalmas munakigény egyre komolyabb kihívást jelent, nem egy vállalkozás érte el kapacitásának határait és csak újabb kollégák felvételével tudna helyt állni és kiszolgálni a megrendelői igényeket.
Ebben szándékozik segíteni a Magyar Mérnöki Kamara és helyet adni azoknak a megkereséseknek, ahol a Kamara tagjai, azok vállalkozásai rövid hírekben tudják felhívni a figyelmet a cégüknél betölthető állandó, vagy ideiglenes poziciókra.
A lista folyamatosan bővül és a megjelenő híreket egyeztetett időtartamban jelenítjük meg.
Amennyiben nagyobb terjedelmű híreket kíván egy-egy vállalkozás megjeleníteni, úgy azt a hirdetésszervező munkatársainkkal egyeztetjük és visszajelzést adunk a javasolt megoldásról.

Az alábbi, jobb oldalon található képre kattintva érhető el a kamarához érkezett megkeresések listája.

Állást keres - állást kínál - doboz