MMK Küldöttgyűlés

A Magyar Mérnöki Kamara Elnöksége az MMK Küldöttgyűlését 2018. május 12-én, szombaton 10 órára hívta össze a Budapesti Műszaki Egyetem központi épületének dísztermébe. A Küldöttgyűlés meghívóját, napirendjét és előterjesztéseit az MMK küldöttei az Alapszabály vonatkozó rendelkezései szerint megkapták.

A szokásos küldöttgyűlési feladatok mellett az Elnökség összesen öt kamarai szabályzat módosítását is a Küldöttgyűlés elé terjeszti. Ezek módosítási javaslatát az Elnökség által felkért munkacsoportok dolgozták ki az elmúlt fél évben folytatott széleskörű egyeztetések alapján.

Az előterjesztésekhez az MMK Alapszabály 4.2.3. e) pontja értelmében 2018. május 4-ig (péntekig) volt lehetőség módosító indítvány benyújtására. Eddig az időpontig mindössze egy módosító indítvány érkezett be, amelyet a Főtitkár a jogszabályban előírtak alapján megvizsgált és jogi szempontból megfelelőnek talált. A módosító indítványt a küldöttek szintén megkapták.

A Küldöttgyűlés előterjesztései, határozati javaslatai, továbbá a beérkezett módosító indítvány letölthető az alábbbi pontokban: