márc.
03

KORMÁNYZATI TÁMOGATÁS AZ ONLINE SZABVÁNYKÖNYVTÁR ELŐFIZETÉSÉHEZ

FRISSÍTÉS: a hírben szereplő támogatási keret 2020. októberben kimerült. A honlapunkon tájékoztatást adunk majd arról, amennyiben ismét lehet ITM vagy egyéb támogatással szabványokat vásárolni/előfizetni.
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a 2019. decemberi program folytatásaként, ebben az évben is támogatja az Online Szabványkönyvtár előfizetését.

Ennek köszönhetően, felhasználóhelyenként 40.000 Ft-tal kevesebbet kell fizetni a teljes (bruttó) előfizetési díjnál. A támogatást 2020. december 10-ig, illetve/vagy a rendelkezésre álló támogatási összeg határáig lehet igénybe venni.

A támogatás igénybevételének feltétele:
- az új előfizetés, vagy előfizetés meghosszabbítási szándék bejelentése az MSZT honlapján megadott módon, leghamarabb 2020. március 2. 12:00 óra, legkésőbb 2020. december 9. 12:00 óra között;
- az MSZT által, a bejelentést követően, kiküldött díjbekérő szerinti összeg átutalása úgy, hogy az legkésőbb 2020. december 10-én megjelenjen az MSZT bankszámláján.

FIGYELEM:

1) A március 2. 12:00 óra előtt, vagy december 9. 12:00 óra után bejelentett előfizetési, vagy meghosszabbítási szándék esetében nem érvényesíthető a támogatás. A támogatás a végső időponttól függetlenül (2020. december 9. 12:00 óra) akkor sem érvényesíthető, ha a támogatásra rendelkezésre álló összeg elfogy.
2) A támogatás csak a 2020. december 31. előtt lejáró előfizetés folytatólagos (megszakítás nélküli) meghosszabbítása esetében vehető igénybe.
3) A teljes (bruttó) díj átutalása esetében a támogatás már nem érvényesíthető.
4) A támogatás igénybevétele minden más díjcsökkentés lehetőségét kizárja.

Az online Szabványkönyvtárral kapcsolatos dokumentumok az MSZT honlapján:

- A szabványkönyvtárt és a használatát bemutató videó

- Általános információk

- A megrendelés és az előfizetés módja/menete

- Megrendelőlap - meghosszabbítás megrendelése

- Felhasználó(k) regisztrálása

- Használati útmutató

- Belépés az Online Szabványkönyvtárba

- Elfelejtett jelszó

- Könyvtárszabályzat

- Előfizetés meghosszabbítása