ápr.
08

2021. április 8-tól ismét elérhető a kedvezményes szabványkönyvtár előfizetés

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a 2020. évi program folytatásaként, ebben az évben is támogatja minden előfizető Online Szabványkönyvtár előfizetését. Ennek köszönhetően, felhasználóhelyenként 40.000 Ft-tal kevesebbet kell fizetni a teljes (bruttó) előfizetési díjnál. A támogatást 2021. december 10-ig, illetve/vagy a rendelkezésre álló támogatási összeg határáig lehet igénybe venni.

A támogatás igénybevételének feltétele

  • az új előfizetés, vagy előfizetés meghosszabbítási szándék bejelentése az Magyar Szabványügyi Testület (MSZT) honlapján megadott módon, leghamarabb 2021. április 8. 9.30 óra, legkésőbb 2021. december 9. 12:00 óra között. A kiküldött díjbekérőben a támogatás összege automatikusan érvényesítésre kerül;
  • az MSZT által, a bejelentést követően, kiküldött díjbekérő szerinti összeg átutalása úgy, hogy az legkésőbb 2021. december 10-én megjelenjen az MSZT bankszámláján.

Figyelem:

1) A április 8. 9:30 óra előtt, vagy december 9. 12:00 óra után bejelentett előfizetési, vagy meghosszabbítási szándék esetében nem érvényesíthető a támogatás. A támogatás a végső időponttól függetlenül (2021. december 9. 12:00 óra) akkor sem érvényesíthető, ha a támogatásra rendelkezésre álló összeg elfogy.
2) A támogatás csak a 2021. december 31. előtt lejáró előfizetés folytatólagos (megszakítás nélküli) meghosszabbítása esetében vehető igénybe.
3) A teljes (bruttó) díj átutalása esetében a támogatás már nem érvényesíthető.
4) A támogatás igénybevétele minden más díjcsökkentés lehetőségét kizárja.

Az online Szabványkönyvtárral kapcsolatos dokumentumok az MSZT honlapján:

− A szabványkönyvtárt és a használatát bemutató videók/Gyakran ismételt kérdések

− Általános információk

− A megrendelés és az előfizetés módja/menete

− Új előfizetés megrendelése

− Felhasználó(k) regisztrálása

− Használati útmutató

− Belépés az Online Szabványkönyvtárba

− Elfelejtett jelszó

− Könyvtárszabályzat

− Előfizetés meghosszabbítása/megújítása

− Kérések bejelentése