Portál

/ Információk / Hírek, közlemények
nov.
24

KLENEN online konferencia

A szakmai napon ismertetésre kerül a MEKH EKR kötelezettség teljesítésére szolgáló informatikai rendszer, a kötelezettség teljesítésének lejelentésére szolgáló űrlap felépítése, a kitöltés fontos pontjai.

A KLENEN konferenciákhoz kapcsolódó, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal, valamint a Magyar Mérnöki Kamara támogatásával és közreműködésével 2021. november 29-én on-line szervezett szakmai nap az EKR rendszer jelenlegi és jövőbeni kihívásainak, legújabb fejleményeinek bemutatására, a 17/2020-as MEKH rendelet kötelezettség teljesítését érintő módosítások, ezen belül az EKR jegyzék előírásainak összefoglalására irányul.


Ezt követően, a kérdések és hozzászólások bevezetőjeként energetikai auditorok mondják el észrevételeiket, eddigi tapasztalataikat, jobbító javaslataikat.

A szakmai nap programja: 2021. november 29. 9.00 – 11.00 h

9.00h – Megnyitó és köszöntők – Wagner Ernő a MMK elnöke, dr. Nemes Csaba, főosztályvezető, MEKH Fenntartható Fejlődés Főosztály, a konferencia szervezőinek elnökei.

Az előadások: MEKH Fenntartható Fejlődés Főosztály munkatársai: 

  • Az EKR kötelezettség teljesítése;
  • Az energiamegtakarítások lejelentésének rendszere;
  • A kalkulációs tábla ismertetése;
  • A kötelezetti felület ismertetése.

Felkért hozzászólók: Czinege Zoltán kutatás fejlesztési igazgató, AlfaPed Kft. és Sitku György energetikai auditor

A szakmai napon személyesen az AEE Magyar Tagozata és az ETE Energiahatékonysági Szakosztálya tagjai visszaigazolt előzetes jelentkezés alapján vehetnek részt. On-line formában a regisztrált érdeklődők követhetik a szakmai napot.

Kérjük, hogy érdeklődését a KLENEN konferencia titkárságán ( klenen@congress.hu ) az e-mail címének megadásával jelezze. A rendezvényt megelőző napon a megadott címre fogjuk elküldeni az elérési címet.