e-Mérnök

Vizsganaptár

A tervező, szakértő, felelős műszaki vezető, műszaki ellenőr szakmagyakorlónak az első továbbképzési időszaka alatt, a jogosultság megállapítását követő egy éven belül kötelező továbbképzést majd beszámolót kell teljesítenie. A beszámolóra a portálon történt bejelentkezés után elektronikusan lehet jelentkezni, az alábbi vizsganaptár segítségével.

FONTOS!
Jelentkezését ellenőriznie kell minden esetben az e-Mérnök rendszerben, az alábbiak szerint: „Bejelentkezés az e-Mérnök rendszerbe” (belépés után a honlap jobb felső részén saját névre kattintás, majd a felugró menüben az „Oktatás” fül alatt láthatóak azok a vizsgák, melyekre bejelentkezett). Amennyiben az „Oktatás” fül alatt nem látszanak az adott vizsgák, abban az esetben jelentkezését nem fejezte be, csak elindította azt. Az e-Mérnök rendszerbe való sikeres bejelentkezés nem jelenti azt, hogy a vizsgára is bejelentkezett.

Amennyiben probléma adódik a vizsgára való bejelentkezéssel, kérem, keresse kollégánkat elérhetőségein:

A beszámolóról és jogosultsági vizsgáról szóló tájékoztatónkat (befizetési és vizsga információk) elérheti a következő címen: Beszámoló és vizsga tájékoztató

A vizsganaptárban az érintett vizsganapokon a megjegyzés rovatban megtalálható az adott vizsga szervezője és elérhetősége.

Vizsga lemondás: e-mail-ben a beszamolo@mmk.hu -ra kérjük megírni a következő adatokat: név + kamarai szám + adott vizsga megnevezése, dátuma. A lemondást visszaigazoljuk.

Előleg számla/díjbekérő kérése esetén kérjük, hogy pénzügyi osztályunkat keressék meg közvetlenül: +36-1-455-88-60/pénzügy menüpont.

Az épületenergetikai tanúsítói jogosultsági vizsgákkal kapcsolatos tájékoztatónkat elérheti a következő címen: Tudnivalók az épületenergetikai tanúsítói vizsgáról . A épületenergetikai vizsga általános és szakterületi részére papír alapon a területi kamaránál tud jelentkezni. Az épületenergetikai vizsgaidőpontok nincsenek közzétéve a vizsganaptárban.

Kérjük a jelentkezőket, hogy az alábbi naptárból a szakterületüknek megfelelő beszámoló vizsga időpontját kiválasztva jelentkezzenek. Amennyiben jelentkezéskor nem csatolja a befizetési bizonylatot, a vizsgára kell magával hozni. A beszámolóról emlékeztetőt és tájékoztatót a jelentkezés lezárultát követően küldünk emailben.

Szakterület típusok Képzés típusok Illetékes szervezetek