Az e-Mérnök rendszer segítségével a mérnöki kamara tagjai és a köztestület által nyilvántartott szakemberek egyszerűen és felhasználóbarát módon tudják intézni kamarai ügyeiket. A belépéshez ügyfélkapus, illetve email / jelszó alapú azonosítást használhatnak.

1. Ha már rendelkezik Ügyfélkapu hozzáféréssel, jelentse be adatait az itt elérhető tájékoztató alapján a területi kamaráknál vagy közvetlenül az e-mernok@mmk.hu címen. Ezt követően kattintson ezen az oldalon az ÜGYFÉLKAPU IKONRA, mely továbbírányítja a magyarorszag.hu oldal szokásos belépési felületére.

2. Ha nem rendelkezik Ügyfélkapu hozzáféréssel, egy hagyományos email / jelszó alapú azonosítást használhat. Ehhez küldje meg nevét, kamarai számát és email címét az e-mernok@mmk.hu email címre. A belépéshez szükséges jelszót válasz emailben kapja meg. Ezt követően ezen az oldalon, az email / jelszó mezők kitöltésével tud belépni a rendszerbe.

3. Ha Ön még egyáltalán nem szerepel a kamarai nyilvántartásban (nincs se kamarai tagszáma, se nyilvántartási száma), lehetősége van regisztrálni az e-Mérnök rendszerbe. Ebben az esetben a kamarával kapcsolatos első ügyeinek az intézését (például tagfelvétel) megkezdheti a rendszeren keresztül, elektronikusan. Regisztrációra ezen a linken van lehetőség.

BELÉPÉSHEZ, KÉRJÜK, VÁLASSZON AZ ALÁBBI LEHETŐSÉGEK KÖZÜL:

1. ÜGYFÉLKAPU BELÉPÉS: Kattintson az Ügyfélkapu ikonra!

2. EMAIL/JELSZÓ BELÉPÉS: Töltse ki az oldal alján található belépési mezőket!

 

Ügyfélkapu bejelentkezés

Már bejelentette Ügyfélkapu adatait?
Jelentkezzen be vele!


vagy
E-mail:  
Jelszó: