Az e-Mérnök rendszer segítségével a mérnöki kamara tagjai és a köztestület által nyilvántartott szakemberek egyszerűen, felhasználóbarát módon és lényegében bárhonnan – közvetlenül az irodájukból vagy akár este otthonról is – tudják intézni kamarai ügyeiket. Azon kamarai tagok, illetve nyilvántartott szakemberek, akik már szerepelnek a kamarai nyilvántartásban és névjegyzékben külön regisztráció nélkül tudják használni rendszert, a belépéshez az alábbiak szerint Ügyfélkapus, illetve email / jelszó alapú azonosítást használhatnak.

Azok, akik már rendelkeznek Ügyfélkapu hozzáféréssel az itt elérhető tájékoztató alapján tudják adataikat a területi kamaráknál, vagy közvetlenül az e-Mérnök rendszer ügyfélszolgálatán megadni (az elérhetőségekért lásd: https://mmk.hu/e-mernok/elerhetosegek ), amelyet követően Ügyfélkapun keresztül fognak tudni belépni a rendszerbe.

Azok számára, akik nem rendelkeznek Ügyfélkapu hozzáféréssel, egy hagyományos email / jelszó alapú azonosítást teszünk elérhetővé. Az alábbi adatokat ( név, kamarai szám. email cím ) az ugyfelszolgalat@mmk.hu email címre legyen szíves elküldeni. A belépéshez szükséges jelszót válasz emailben kapja meg.

Ügyfélkapu bejelentkezés

Már bejelentette Ügyfélkapu adatait?
Jelentkezzen be vele!


vagy
E-mail:  
Jelszó: