Most történik a kamarában
Kamarai hírek

Taggyűlést tartott a Csongrád-Csanád Megyei Mérnöki Kamara

2021. szeptember 20.

A területi kamara szeptember 13-án, Szegeden tartotta taggyűlését, amelyen átadták a megyei szervezet alkotói díjait, két örökös tagot választottak, és megújították a választási jelölőbizottságot. A taggyűlést megtisztelte jelenlétével Parragh Dénes, a Magyar Mérnöki Kamara alelnöke, aki ismertette az elmúlt időszak fontosabb eseményeit és a kamara új vezetésének elképzeléseit, a változásokat.

Átadták a Környezetvédelmi Tagozat díjait

2021. szeptember 17.

A Magyar Mérnöki Kamara Környezetvédelmi Tagozata szeptember 16-án ünnepi ülés keretében nyújtotta át 2021. évi kitüntetéseit. Az eseményen Kőrösi Csaba, a Köztársasági Elnöki Hivatal Környezeti Fenntarthatóság Igazgatósága vezetője, és dr. Radics Kornélia, az Országos Meteorológiai Szolgálat elnöke tartott előadást.

Cikk ajánlók

Debrecenben tartották 27. találkozójukat a visegrádi országok mérnökszervezetei

2021. október 18.

A V4 országok mérnökszervezeteinek idei találkozóját a Magyar Mérnöki Kamara és a Hajdú-Bihar Megyei Mérnöki Kamara közösen szervezte október 7–10. között. Az idei rendezvény fókuszában a fenntartható vízgazdálkodás, a települések fejlesztésében és üzemeltetésében kulcsszerepet betöltő főmérnök intézményesítése, valamint a mérnökség tervező és szakértő tevékenységének széleskörű digitalizációja állt.

Békés: pályaválasztási vásár

2021. október 18.

A Békés Megyei Mérnöki Kamara és az Építész Kamara közösen vett részt az október 13-án megnyílt kétnapos pályaválasztási vásáron Békéscsabán.