Most történik a kamarában
Cikk ajánlók

Elnökségi ülés a Mérnöki Kamarában

2016. október 26.

2016. október 26-án tartotta Elnökségi ülését a Magyar Mérnöki Kamara. Az ülés napirendi pontjaként szerepelt a Via Carpathia konferencia és az ECEC közgyűlés értékelése is. Az ülés napirendi pontjai az alábbiak voltak.

2000 lakos alatti települések szennyvíztisztítása és -elhelyezése - Szakmai Nap

2016. október 21.

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség (MaSzeSz) a 2000 lakos alatti települések szennyvíztisztítása és –elhelyezése címmel szakmai napot szervez, azzal a céllal, hogy a kistelepülések szennyvíztisztítási és -elhelyezési beruházásainak előkészítéséhez, a rendelkezésre álló megoldások megismeréséhez, a Települési Szennyvízkezelési Program (TSZP) elkészítéséhez, annak elfogadtatásához, a megoldás kiválasztásához, a pályázati úton elnyert lehetőségekhez, a gazdasági kérdések rendezéshez és a lebonyolításhoz nyújtson segítséget.

Energetikai audit vizsgafelkészítő december 5-én

2016. október 20.

A Magyar Mérnöki Kamara, mint az energetikai auditorok és auditáló szervezetek regisztrálásával kapcsolatos feladatokat ellátó szervezet felkészítő tanfolyamot szervez mindazok számára, akik az auditori tevékenység bejelentésének feltételeként meghatározott szakmai vizsgára szeretnének szakemberek bevonásával megtartott oktatáson felkészülni.