Kamarai hírek

Mérnök üzletkötőt keresnek

2014. október 22.

Ipari automatizálás területére keresnek mérnök üzletkötőt, angol középfokú nyelvtudással.

Cikk ajánlók

Urbania21 – okos megoldások, melyekkel működik a város

2014. augusztus 28.

Hogyan hasznosíthatók az okos megoldások a városfejlesztésben? Az első Urbania21 szakkiállítás ebben a témában teremt fórumot a lakosság, szolgáltatók és a fejlesztők között. Okos megoldások, melyekkel működik a város. 2014. szeptember 17-18., Budapest

Álláslehetőség tervezőmérnököknek

2014. október 15.

Az ARTREA CONSULTING KFT. gyakorlattal rendelkező projektvezető épületvillamossági tervezőmérnök kollégát keres, kiemelkedő bérezéssel.

Kötelező jogi képzés szeptembertől

2014. augusztus 21.

Szeptembertől indul a kötelező jogi továbbképzés e-learning formában! A kötelező jogi továbbképzés általános jogi és egyes területeken szakterületi jogi ismereteket nyújtó képzés, amelyet a kormányrendelet szigorúan szabályoz. Ezt a képzést változatlanul 5 évente kell teljesíteni.

Épületfelújítás konferencia 2014

2014. szeptember 9.

Az előző évek sikeres konferenciái után a Magyar Építéstechnika 5. alkalommalrendezi meg az Épületfelújítás Konferenciát, melynek idei évben is szakmai támogató partnere a BME Épületszerkezettani tanszéke.
 

A tömeges evakuálás tervezése

2014. augusztus 13.

Az ISO/TC 223 Társadalmi biztonság nemzetközi műszaki bizottságban kidolgozás alatt van az ISO 22315 azonosító jelzetű Társadalmi biztonság. Tömeges kiürítés. Útmutatók a tervezéshez című nemzetközi szabvány, amely várhatóan már 2014-ben megjelenik és útmutatást ad a tömeges evakuálás tervének elkészítéséhez.